Onze diensten

Heeft u een hekel aan onkundig advies en verwacht u een professionele houding? Bent u bereid om te betalen voor kwaliteit? Onze mensen zijn beter opgeleid en dat betaalt zich terug! Kortom: we zijn duurder en we zijn er trots op!

  
 

hosting zonder zorgen

Hosting laten wij verzorgen door onze hostingpartners NLWare en XS4ALL en NXS. Wij hebben drie hosting paketten om te kunnen voldoen aan het serviceniveau dat u wenst. Wij hosten onze standard paketten bij NLWare, onze professional hosting bij XS4ALL en ons duurste pakket hosten we op onze eigen servers bij NXS.

- Standard hosting (€ 5 / maand)
- Professional hosting (€ 36,50/ maand)
- Managed hosting (€ 200 / maand)

Prijzen zijn per maand exclusief BTW in de minimale configuratie, domeinregistratie niet inbegrepen.

standard hosting

Als u veeleisend bent, maar ook een goede prijs wilt kunt u het management van uw hosting pakket zelf doen via een webinterface. NLWare levert een CPanel 10 interface waarbij u zelf alle mogelijke instellingen kunt wijzigen waaronder mailboxen en subdomeinen en database gegevens.

professional hosting

Bij XS4ALL krijgt u behalve een eenvoudige webinterface ook telefonische ondersteuning tijdens kantooruren.

dedicated hosting

Heeft u een echt belangrijke website? Wilt u 24 uur per dag 7 dagen in de week met systeembeheer kunnen bellen? Neem dan ons managed hosting pakket via NXS en u bent verzekerd van de beste service!

dell hardware

Wij leveren alleen Dell hardware en weet u waarom? Omdat onze ervaring is dat Dell de beste computers levert tegen de laagste prijs, waarbij ze niet besparen op hun service. Wilt u 24 uur per dag 7 dagen in de week binnen 4 uur een monteur op de stoep hebben staan? Bij Dell kan het tegen een redelijke prijs! Wilt u een standaard garantie? Dan krijgt u zeer scherpe prijs bij Dell. Dell heeft geen winkels, maar wij komen u graag persoonlijk adviseren welke modellen u moet kopen.

Naar ons portfolio


it advies op elk niveau

Staat u voor een belangrijke IT beslissing en wilt u een weloverwogen beslissing nemen? Wij voorzien u graag van een gedegen onafhankelijk advies. Wij leggen u graag alle overwegingen uit in begrijpelijk Nederlands.

Heeft u ook wel eens het gevoel dat u als manager weinig grip heeft op IT gerelateerde onderwerpen? Dat uw bedrijf op dat vlak beter zou kunnen presteren? Dat dit komt doordat u geen vat krijgt op door alle techno mumble-jumble die u van uw IT-ers te horen krijgt? Wij kunnen als tolk optreden of een audit op uw IT afdeling doen.

Naar ons portfolio