Onze producten

U wilt een professionele website? Maus Software biedt betaalbare oplossingen op maat! Wij kunnen zowel het ontwerp als het onderhoudssysteem leveren. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van internetapplicaties in moderne technologie.

  
 

een website in een handomdraai

Het updaten van een website een hels karwei? Niet met een onderhoudssysteem. Met behulp van slimme templates wordt de inhoud van de vormgeving gescheiden. Grafici buigen zich over de vormgeving en het onderhoudssysteem zorgt voor de technische zaken. Hierdoor kunt u uw kostbare tijd volledig gebruiken voor uw expertise: het maken van hoogwaardige inhoud voor uw website.

macromedia contribute 3

Vanaf 2006 gebruiken wij Macromedia Contribute 3 als onderhoudssysteem. Jarenlange ervaring in het maken van websites heeft geleid tot werk voor steeds grotere klanten. We zijn begonnen met een zelfgeschreven CMS. Dat bleek voor veel grote klanten te beperkt. Daarom zijn we nu toch gezwicht voor een commercieel pakket. Zodoende hopen wij onze klanten ook in de toekomst tevreden te houden.

Macromedia Contribute 3 is een professioneel, gebruikersvriendelijk en goedkoop alternatief voor een web-based CMS. Wij helpen u zo op weg. Bent u al nieuwsgierig geworden? Bel ons eens op voor een oriënterend gesprek...


Macromedia Contribute 3

webdesign en meer...

Naast websites kunnen onze grafici ook andere dingen voor u ontwerpen zoals bijvoorbeeld: briefpapier, folders, posters of cd-rom hoesjes of opdrukken. De opdrachtgever wordt nauw betrokken bij het ontwerp. Onze grafici ontwerpen stapsgewijs: na elke stap vindt een terugkoppeling naar de opdrachtgever plaats.

Naar ons portfolio


webapplicaties op maat

E-mailen doen we tegenwoordig via webmail. Routeplanning voor trein of auto doen we ook op het web. Er is bijna geen applicatie meer te verzinnen of er is wel een webvariant van beschikbaar. Wij zijn gespecialiseerd in de mogelijkheden en onmogelijkheden van het web. We hebben dan ook al voor verschillende bedrijven met succes webapplicaties gebouwd. We hebben brede kennis van de technologie van vandaag en ontwikkelen net zo lief in een Microsoft ASP.net als in een LAMP (Linux Apache MySQL PHP) omgeving. Ook kunnen we helpen bij het installeren en configureren van open source web applicaties.

Naar ons portfolio