Meer over ons...

Maus Software is in de jaren '90 opgericht door Maurits van der Schee met als doel ervaring op te doen in het bedrijfsleven. In de afgelopen tien jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een succesvolle onderneming, die de beschikking heeft over een multidisciplinair team van ervaren IT-ers en web-developers.

  
 

een multidisciplinair team

De kracht van Maus Software zit hem in onze mensen. Wij beschikken over een team van getalenteerde specialisten. Zodoende hebben wij altijd de juiste mensen voor uw klus.


maurits van der schee

Maurits heeft als oprichter en directeur van Maus Software een belangrijke rol binnen het bedrijf. Hij is programmeur en kan de wensen van de klant als geen ander vertalen naar een technische oplossing.

joost van der schee

Een bijna afgestudeerd ontwerper met een passie voor grafische vormgeving. Naast vormgeving staat bij hem ook usability hoog in het vaandel. Deze allround designer heeft veel ervaring op het gebied van 3D modelling, interaction design, webdesign en desktop publishing.

mark van driel

Mark van Driel is een afgestudeerd Informaticus , gespecialiceerd in besturingssystemen voor handhelds. Hij heeft een eigen bedrijfje, genaamd NLWare. Momenteel werkt hij voor CSO aan web-GIS oplossingen.

rene van aerle

Onze jongste web-developer is zeker niet de minst getalenteerde. Hij is iemand die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Hij is goed in Flash en een expert in XHTML en CSS.

onze visie

Internet groeit, en die groei is er nog lang niet uit! Websites worden steeds belangrijker. Alleen 'aanwezig' zijn op internet is al lang niet meer genoeg. Tegenwoordig is internet voor bedrijven één van de belangrijkste vormen van interactie met de klant. Daarnaast is IT een integraal onderdeel geworden van vrijwel alle werkprocessen binnen een bedrijf.

Maus Software speelt daar op in door IT-oplossingen op maat te leveren. Wat ons betreft is niets is te gek: the bandwidth is the limit!

Neem contact met ons op